Information

Tävlingsform
Till Mälarenergi Cup är alla lag välkomna. Det enda som krävs är att föreningen är registrerad i sitt lands innebandyförbund.

Vår målsättning är att samtliga lag som anmäler sig ska få delta. De lag som anmält sig och betalat deltagaravgiften först har företräde. En klubb kan maximalt anmäla 2 lag i samma åldersklass.

Tävlande lag
Tävlingen inleds med gruppspel. Varje lag delas in i grupper om 4 eller 5 lag där alla möter alla i en enkelserien. De två främst placerade lagen i gruppen går vidare till A-slutspel, övriga lag i gruppen går till B-slutspel. Slutspelet sker efter cup-system, dvs utslagnings-metoden. Cupen startar fredagen den 17 april klockan 17:00 och slutspelet startar under lördag eftermiddag/kväll i både A- och B-slutspel och avslutas söndag den 19 april.

Anmälan och betalningar
Lagavgift betalas senast 10 dagar efter att laget blivit godkänt. Vid godkännande skickas ett mejl till den uppgivna e-postadressen vid laganmälan på https://malarenergicup.vib.se/organisationen.

Observera
Er plats i cupen är endast garanterad när lagavgiften är betald. Betala lagavgiften så fort som er anmälan blivit godkänd, så är laget garanterad plats till Mälarenergicup 2020. Vänta inte med att betala tills det blir för sent - det är först till kvarn som gäller!

De lag som väljer att bo på skolor och betalar laganmälan först, placerar vi på skolor med matservering. Det är först till kvarn som gäller!

Det är viktigt att de lag som väljer kategori A, B1 och B2 anmäler antal deltagarkort så fort som möjligt. Antalet kan ändras hur många gånger som helst och bekräftas endast vid betalning.

Viktigt!
Lag/anmälningsavgift - Betalas senast 10 dagar efter att laget har blivit godkänt.

Senast den 28 feb 2020 måste alla deltagarkort vara betalda!

Avgift för lagändringar
LAGÄNDRINGAR UNDER MARS: avgift 250kr/ändring
LAGÄNDRINGAR UNDER APRIL: avgift 500kr/ändring.
(Lagändringar görs inte tills avgiften är betald.)

Återbetalning
Inbetald anmälansavgift återbetalas ej vid utträde från cupen.

Återbetalning för betalda deltagarkort kan endast ske vid skada eller sjukdom mot uppvisande av läkarintyg.

Vid återbetalning erhålls minst 50% av värdet till kostnader.

Samtliga avgifter betalas in på:
Bank: Swedbank
Bankgiro: 5153-9872
IBAN: SE 15 8000 0842 4496 4382 7901
BIC: SWEDSESS

Priser
Till finallagen utdelas MälarenergiCup-trofén och medaljer till första och andra plats.

Försäkringar, ansvar
Varje lagledare måste tillse att samtliga deltagare är försäkrade både på och utanför planen. MälarenergiCup har inga kollektiva försäkringar som täcker skador, sjukdomar, stölder eller skadegörelse. Lämna därför ALDRIG värdefulla föremål eller pengar kvar på skolan eller i omklädningsrummen!

Det ät absolut förbjudet och nolltolerans med intagning av alkohol på skolgården och hotell som är kopplat till MälarenergiCup.

MälarenergiCup är inte återbetalnings-ansvarig för ekonomisk förlust eller skador som kan uppstå p.g.a. myndighets åtgärd, strejk, lockout, blockad (force majeure) eller liknande händelser. Under dessa förhållanden förbehåller sig turneringsledningen rätten att behålla lag- och boendeavgifter att använda för en kommande turnering eller återbetala deltagare efter avdrag av kostnader som turneringsorganisationen ådragit sig av tredje part.

Kommentarer

Intersport Kokpunkten Hummel Unihoc BLE Svenska Kyrkan Avis Hyresmaskiner