Info

Tävlingsform
Till Mälarenergi Cup är alla lag välkomna. Det enda som krävs är att föreningen är registrerad i sitt lands innebandyförbund.

Vår målsättning är att samtliga lag som anmäler sig ska få delta. De lag som anmält sig och betalat deltagaravgiften först har företräde. En klubb kan maximalt anmäla 2 lag i samma åldersklass.

Tävlande lag
Tävlingen inleds med gruppspel. Varje lag delas in i grupper om 4 lag där alla möter alla i en enkelserien. De två främst placerade lagen i gruppen går vidare till A-slutspel, övriga lag i gruppen går till B-slutspel. Slutspelet sker efter cup-system, dvs utslagnings-metoden. Cupen startar fredagen den 12 april klockan 17:30 och slutspelet startar under lördag eftermiddag/kväll i både A- och B-slutspel och avslutas söndag den 14 april.

Speltider
Grupp- och slutspel: 2 x 15 minuter
Finaler 2 x 20 minuter

Rullande speltid gäller i samtliga matcher

Anmälan och betalningar
Lagavgiften grundregel: betalas senast 10 dagar efter att laget blivit godkänt. Vid godkännande skickas ett mejl till den uppgivna e-postadressen vid laganmälan på https://malarenergicup.vib.se/organisationen.

OBS! Er plats i cupen är garanterad när lagavgiften är betald. Betala lagavgiften så fort som er anmälan blivit godkänd, så är laget garanterad plats till MECUP 2019. Vänta inte med att betala tills det blir för sent - först till kvarn gäller!

De lag som väljer att bo på skolor och betalar laganmälan först placerar vi på skolor med matservering. Först till kvarn som gäller.

De lag som väljer kategori A, B1 och B2 ska fylla i hur många antal deltagarkort dom ska ha med omgående. Antalet kan ändras hur många gånger man vill och bekräftas endast via betalning.

Viktigt!
Lag/anmälnings avgift - Betalas senast 10 dagar efter att laget har blivit godkänt.

Man har tills den 28 feb 2019 att betala för hela lagets deltagarkort.

OBS! LAGÄNDRINGAR UNDER MARS: avgift 250kr/ändring
LAGÄNDRINGAR UNDER APRIL: avgift 500kr/ändring.
Lagändringar görs inte tills avgiften är betald.

Återbetalning
Inbetald anmälansavgift återbetalas ej vid utträde från cupen.

Återbetalning för betalda deltagarkort kan endast ske vid skada eller sjukdom mot uppvisande av läkarintyg.

Vid återbetalning erhålls minst 50% av värdet till kostnader.

Samtliga avgifter betalas in på:
Bank: Swedbank
Bankgiro: 5153-9872
IBAN: SE 15 8000 0842 4496 4382 7901
BIC: SWEDSESS

Vid frågor kontakta Västerås IBS Ungdom Kansli.

Priser
Till finallagen utdelas Mälarenergi Cup-trofén och medaljer till första och andra plats.

Försäkringar, ansvar
Varje lagledare måste tillse att samtliga deltagare är försäkrade både på och utanför planen. Mälarenergi Cup har inga kollektiva försäkringar som täcker skador, sjukdomar, stölder eller skadegörelse. Lämna därför ALDRIG värdefulla föremål eller pengar kvar på skolan!

Det ät absolut förbjudet och nolltolerans med intagning av alkohol på skolgården och hotell lag som är kopplat till Mälarenergicup.

Mälarenergi Cup är inte återbetalnings-ansvarig för ekonomisk förlust eller skador som kan uppstå p.g.a. myndighets åtgärd, strejk, lockout, blockad (force majeure) eller liknande händelser. Under dessa förhållanden förbehåller sig turneringsledningen rätten att behålla lag- och boendeavgifter att använda för en kommande turnering eller återbetala deltagare efter avdrag av kostnader som turneringsorganisationen ådragit sig av tredje part.

Kommentarer

Intersport Kokpunkten Hummel Unihoc BLE Svenska Kyrkan Avis Hyresmaskiner