Covid-19

Vid inställd cup återbetalas alla avgifter! Då det är svårt att veta hur länge dessa ovissa tider håller i sig vill vi vara tydliga med att ni tryggt kan anmäla er till vårens cup.
OBS! Om vi på grund av det rådande läget (Covid-19) ej kan genomföra cupen 2022 så garantera vi full återbetalning till alla lag.

Tävlingsform

Till Mälarenergi Cup är alla lag välkomna. Det enda som krävs är att föreningen är registrerad i sitt lands innebandyförbund.

Vår målsättning är att samtliga lag som anmäler sig ska få delta.  En klubb kan maximalt anmäla 1 lag i samma åldersklass.

Tävlande lag

Tävlingen inleds med gruppspel. Varje lag delas in i grupper om 4 eller 5 lag där alla möter alla i en enkelserien. De två främst placerade lagen i gruppen går vidare till A-slutspel, övriga lag i gruppen går till B-slutspel. Slutspelet sker efter cup-system, dvs utslagnings-metoden. Cupen startar fredagen den 8:e april klockan 17:00 och slutspelet startar under lördag eftermiddag/kväll i både A- och B-slutspel och avslutas söndag den 10:e april.

Anmälan och betalningar

Vid godkännande skickas ett mejl till den uppgivna e-postadressen vid laganmälan.

Observera

Det är viktigt att de lag som väljer kategori A och B anmäler antal deltagarkort så fort som möjligt. Antalet kan ändras hur många gånger som helst och bekräftas endast vid betalning.

Viktigt!

Senast den 28 feb 2022 måste alla deltagarkort vara betalda!

Avgift för lagändringar
LAGÄNDRINGAR UNDER MARS: avgift 250kr/ändring

LAGÄNDRINGAR UNDER APRIL: avgift 500kr/ändring.

(Lagändringar görs inte tills avgiften är betald.)

Återbetalning

Inbetald anmälansavgift återbetalas ej vid utträde från cupen.

Återbetalning för betalda deltagarkort kan endast ske vid skada eller sjukdom mot uppvisande av läkarintyg. Detta gäller från Januari månad.

Vid återbetalning av deltagarkort erhålls minst 50% av värdet till kostnader.

Samtliga avgifter betalas in på:

Bank: NORDEA 

Plusgiro: 531825-8

IBAN: SE 15 8000 0842 4496 4382 7901

BIC: SWEDSESS

Priser

Till finaldagen utdelas Mälarenergi Cup-trofén och medaljer till första och andra plats.

Försäkringar, ansvar

Varje lagledare måste tillse att samtliga deltagare är försäkrade både på och utanför planen. Mälarenergi Cup 2022 har inga kollektiva försäkringar som täcker skador, sjukdomar, stölder eller skadegörelse. Lämna därför ALDRIG värdefulla föremål eller pengar kvar på skolan eller i omklädningsrummen!

Det ät absolut förbjudet och nolltolerans med intagning av alkohol på skolgården och hotell som är kopplat till MälarenergiCup.