DELTAGARE

På grund av pågående pandemi, Covid-19, kan MälarenergiCup 2021 att bli begränsad i omfattning jämfört med tidigare års turneringar.

Vi bjuder endast in åldersgrupperna i tävlandeklass pojkar & flickor födda -05, -06, -07 samt -08 och kämpandeklass -09, -10 till 2021 års upplaga av MälarenergiCup.

Anmälan
Anmälningstiden är förlängd. Sista datum för att anmäla sig till årets turnering är 16 mars.
VI har även senarelagt sista datum för att betala anmälningsavgiften till 19 mars.

Återbetalning
Om cupen skulle tvingas ställas in på grund av pandemin eller restriktioner från myndigheterna kommer alla inbetalda belopp att återbetalas. 

Boende
Vi kommer inte att kunna erbjuda skolsalsboende i samma omfattning som tidigare. Vi undersöker just nu vilka möjligheter som finns att erbjuda begränsad förläggning i skolor och kontaktar dessutom hotell i Västerås för att höra vilka möjligheter de har att erbjuda logi och till vilka priser. 

Måltider
Måltider kommer att tillhandahållas i form av matpaket. Mer information om detta kommer senare.

Antal lag
Vi kommer inte att kunna ta emot lika många lag som vanligt på grund av begränsningar i antal planer och logi men vi försöker anpassa klasstorlekarna enligt efterfrågan och tillgången på lämpliga planer. 

Planer och matchtider
Vi har i år valt att inte lägga några matcher i ABB Arena Syd. Detta för att bättre kunna avgränsa matcherna på ett smittsäkert sätt. Istället kommer matcherna i tävlande klasser främst att spelas i Västerås Arena, hall A och C samt i nya Mälarenergi Arena, plan A och B. 

Matchtiderna kommer att vara de samma som tidigare. Däremot har vi förlängt pausen mellan matcherna för att minska risken för trängsel runt planerna.

Det är viktigt att lagen som har spelat match snabbt lämnar planen för att ge plats för lagen som ska spela kommande match. 

Det kommer inte att vara tillåtet att vistas vid en plan annat än i omedelbar anslutning till egen match. 

Hallvärdar kommer att finnas på plats och kommunicera med lagens ledare om när det är tillåtet att gå in på planen.

Uppmaning
Ta ansvar, håll avstånd och tvätta händerna så ofta som möjligt, så gör vi alla tillsammans Mälarenergi Cup 2021 till en lika härlig och rolig upplevelse som Mälarenergi Cup alltid har varit! 
 

Vid frågor
Kontakta cupgeneral Jayjay McGregor på emejl jay@vib.se

 Vi hoppas att alla har förståelse för att vi som arrangörer gör vårt allra bästa för att göra Mälarenergicup 2021 till ett tryggt och säkert arrangemang. 

Om vi alla hjälps åt så kommer vi tillsammans att kunna genomföra Mälarenergicup 2021 på ett tryggt och säkert sätt.

Ta ansvar, håll avstånd och tvätta händerna så ofta som möjligt, så gör vi alla tillsammans Mälarenergicup 2021 till en lika härlig och rolig upplevelse så som Mälarenergicup alltid har varit!