Boka ert boende på något av dessa hotell då de ligger bra, håller en bra standard gällande rum, frukost, restauranger och barer. Kontakta hotell direkt.

Steam Hotell Västerås

Det 18 våningar höga och kulturminnesmärkta huset har den där råa känslan som bara en industribyggnad kan ge, och man kan riktigt känna historian i väggarna. De 227 hotellrummen har en skön industri-romantisk stil där råa material som sten, metall och betong mjukas upp med trä, glas och textilier. Våning nummer sju är speciellt avsatt för att samla kraft. Här finns ett stort ångspa, inomhuspool, vinterträdgård och takterrass med utomhuspool. Två restauranger serverar kulinariska och visuella upplevelser, med spännande smaker på lokala råvaror i miljöer som är en fröjd för ögat, och med en stämning som gör själen glad. Boka här.

Elite Stadshotellet

Mitt i centrala Västerås ligger Elite Stadshotellet. Här har du nära till det mesta: varuhus, gallerior, spännande små butiker, friluftsaktiviteter, lokaltransporter och tågstationen. Elite Stadshotellet i Västerås är ett högklassigt hotell med gamla anor i modern tappning i en av Sveriges vackraste byggnader i jugendstil. Huset inhyser även gastro puben The Bishops Arms där ni kan avnjuta en vällagad middag i härlig engelsk pubmiljö. Boka här.

Best Western Plus Hotel Plaza

Hotel Plaza i Skrapan har genomgått en otrolig förvandling när vi de sista åren renoverat alla rum, kompletterat med ett nytt Sky Spa och nyrenoverad Sky Bar. Med vår klassiska och välbesökta lobbybar är vi en spännande mötesplats för både hotellgäster från välrdens alla länder och för stadens invånare. Vi har öppet en ny hotellentré och kör på med lobbybaren Mexican. Vår reception,lobby och frukotsmatsal formar tillsammans med lobbybaren och Skybar en dynamisk miljö för varje tillfäller Varmt välkommen! Kontakta oss för bokning av boende under Mälarenergi Cup. Boka här.

Best Western Hotel Esplanade
Mitt i centrala Västerås med närhet till Aros Congress Center och Västerås Konserthus ligger BEST WESTERN Hotel Esplanade.

Vi erbjuder 76 trivsamma hotellrum med 122 bäddar. Alla våra gäster har fri tillgång till vår relaxavdelning med bastu. BEST WESTERN Hotel Esplanade är helt rökfritt och miljömärkt med Svanen. Boka här.

Scandic Västerås
Scandic Västerås är beläget nära centrum,motorvägen och lokala sevärdheter. Stor fri parkering – även för bussa r.Scandic Västerås har ett relaxcenter med inomhuspool, bastu och gym.

Avnjut en god måltid i vår nyrenoverade restaurang. Här kan ni boka enkelrum, dubbelrum och trippelrum.

Boka här.