MÄLARENERGI CUP 2021 STÄLLS IN: NU UTMANAR VI ALLA LAG ATT HÅLLA IGÅNG PÅ ETT SÄKERT OCH ROLIGT SÄTT

Västerås Innebandy har beslutat att ställa in årets upplaga av Mälarenergi Cup.  Föreningen bedömer att situationen med coronapandemin gör att det inte kommer att vara möjligt att genomföra turneringen.   

– Vi ville verkligen att det skulle gå att arrangera cupen i år. Inte minst med tanke på att vi fick ställa in förra året. Det hade känts bra att kunna erbjuda alla innebandyungdomar ett roligt avslut av säsongen. Men som läget är, med smittspridning i samhället och rådande restriktioner, har vi insett att vi måste dra i handbromsen, säger Annika Enberg, ordförande i Västerås innebandy.    

Alla lag som anmält sig till cupen kommer att få sina pengar återbetalda (mer info om återbetalning hittar ni längst ner i det här inlägget).

Västerås Innebandy tar nu nya tag och inleder arbetet med Mälarenergi Cup 2022.  

– Då hoppas vi att pandemin är över och att alla ska få chansen att komma hit till Västerås och spela i vår nya fina Mälarenergi Arena, säger Annika Enberg.   

Utmaning: Håll igång och vinn deltagande i nästa års Mälarenergi Cup 

Dela ditt lags roligaste träningspass och vinn startavgiften till Mälarenergi Cup 2022.

Vi på Mälarenergi Cup förstår att ni sett fram emot cupen, det har vi också gjort! Men bara för att det inte blir någon cup vill vi inte att ni ska sluta träna och tappa gnistan. Vi förstår att det kan vara svårt att hitta inspiration och motivation men allt blir lättare om vi gör det tillsammans. 

Därför tänker vi att alla vi som skulle varit på cupen, och ni andra som vill ha en rolig avslutning på säsongen, kan hjälpa varandra att hålla igång! 

I vår tävling vill vi att ni ska dela ert roligaste träningspass på Instagram under hashtagen #mälarenergicup till och med den 16/4 2021. Under taggen vill vi samla inspiration för alla innebandylag runt om i Sverige som vill göra det bästa av denna märkliga säsong. 

Självklart har vi priser till de tre lag som delat det roligaste och mest kreativa träningspasset. 

Priserna är: 

1:a pris: Anmälningsavgiften för laget till Mälarenergi Cup 2022 till ett värde av 2250:- + 600:- i glasscheck. 

2:a och 3:e pris: 600:- i glasscheck. 

Vinnare utses av en jury som består av representanter från Mälarenergi och Västerås Innebandy. 

Hur deltar mitt lag i tävlingen?  Jo, så här gör ni: 

1. Samla laget och tänk ut det roligaste träningspasset som ni bara kan komma på. Det kan vara allt från träna innebandy på gräs, spela spökboll eller utmana varandra i en spännande hinderbana? 

2. Fotografera ert träningspass och lägg upp det på ert lags Instagram med hashtagen  #mälarenergicup fram till och med den 16/4 2021. (Psst! Glöm inte att ni måste ha en öppen profil för att vi ska kunna se ert inlägg) 

3. Ta del av andra lags roliga träningspass som finns samlade under  #mälarenergicup på Instagram och håll tummarna att just ert lag vinner. Självklart kan ni delta i tävlingen hur många gånger ni vill. Desto fler kreativa och roliga träningspass som samlas under #mälarenrgicup desto bättre! 

Deltar ni i tävlingen ger ni oss medgivande att dela ert innehåll till tävlingen i våra kanaler.   


Info om återbetalning till anmälda lag

Fyll i formuläret som finns i den  här länken. Obs! För att pengarna ska betalas tillbaka behöver uppgifterna vara inne senast den 30 april 2021.