NYHET

Välkommen till Mälarenergi Cup 16-18 april 2021. Sveriges Roligaste Innebandycup! På grund av pågående pandemi, Covid-19, kan Mälarenergi Cup 2021 att bli begränsad i omfattning jämfört med tidigare års turneringar.

Vi bjuder endast in åldersgrupperna i tävlandeklass pojkar & flickor födda -05, -06, -07 samt -08 och kämpandeklass -09, -10 till 2021 års upplaga av Mälarenergi Cup. Beroende på utvecklingen av Covid-19 under vintern och innan cupstart så har vi möjlighet att justera antalet vid ett senare tillfälle närmare inpå. 
FÖRST TILL KVARN GÄLLER 

Vi hoppas att alla har förståelse för att vi som arrangörer gör vårt allra bästa för att göra Mälarenergi Cup 2021 till ett tryggt och säkert arrangemang. Om vi alla hjälps åt så kommer vi tillsammans att kunna genomföra Mälarenergi Cup 2021 på ett tryggt och säkert sätt. 

Ta ansvar, håll avstånd och tvätta händerna så ofta som möjligt, så gör vi alla tillsammans Mälarenergi Cup 2021 till en lika härlig och rolig upplevelse så som Mälarenergi Cup alltid har varit! 

 Vid inställd cup återbetalas alla avgifter! Då det är svårt att veta hur länge dessa ovissa tider håller i sig vill vi vara tydliga med att ni tryggt kan anmäla er till vårens cup. OBS! Om vi på grund av det rådande läget (Covid-19) ej kan genomföra cupen 2021 så garantera vi full återbetalning till alla lag.