Hotell

Våra partnerhotell väljer att stödja ungdomsidrotten och innebandyn. Vi rekommenderar er att boka ert boende på något av dessa hotell då de ligger bra, håller en bra standard gällande rum, frukost, restauranger och barer.

OBS!! Lag kan boka hotell genom att välja Kat. D i lag bokningen. Hotellet är uppbokad av arrangören och bokad till de lag som väljer Kat. D och i mån av plats. Först till kvarn som gäller. (OBS! Laget måste bekräfta hotellbokningen med betalning av laganmälan) Laget måste först få ett bekräftelse och godkänt av arrangören innan man betalar.
Kontakta oss för mer information.


Good Morning Hotell


BUDGETHOTELL FÖR DEN MODERNE RESENÄREN
Good Morning Hotels vill erbjuda ett effektivt boende med god kvalitet för den moderna resenären. Bo på något av våra 14 hotell till mycket attraktiva priser. WiFi finns på rummen och frukost ingår när du bokar via vår hemsida.


Hotell Arkad


Hotell Arkad ligger i Västerås centrum men har ändå en avskildhet som gör att du inte behöver störas av stadens brus. Närheten till Västerås Centralstation, Aros Congress Center, Växthuset och Mälardalens högskola gör att det är lätt att ta sig till Hotell Arkad.Kategori D: Bo på hotell
  • Lagavgift: 2250 SEK, betalning senast 10 dagar efter laget blivit godkänt.
  • Föreningar som anmäler 5 lag eller mer erhåller en extra rabatt på lagavgiften på 200 SEK/lag.
  • Deltagaravgift: 1450 SEK/person (2 övernattningar på hotell, 6 måltider).
  • Arosbandet ingår med fria bussresor, entre till disco och badhus (ej Kokpunkten)

Intersport Innebandybutiken Mixboxen Ballmate Kokpunkten Hummel Unihoc BLE Svenska Kyrkan Avis Hyresmaskiner